Ondernemers

In mijn buurt is een ondernemersvereniging en een organisatie van bewoners. De ondernemers doen hun bestuurlijk werk erbij, nadat ze meer dan een 8-urige werkdag in hun zaak hebben doorgebracht, de administratie hebben weggewerkt en betaalopdrachten hebben ingepland voor de vele rekeningen die ze ontvangen. Desondanks maken ze plannen voor vernieuwing van de kerstverlichting, een nieuwe website, aandacht trekkende activiteiten etc. Het verbaast me dat ondernemers dit nog naast hun drukke werk doen.

Van die activiteiten profiteren allerlei collega’s, de gemeente, de leden van de bewonersorganisatie etc. Vreemd is het dat vanuit het speelveld van de eigen wijk de georganiseerde ondernemers vaak onderuit worden gehaald. Slechts ondernemers van niveau zouden in staat zijn geformuleerde ambities te realiseren.

Ook hier geldt dat de beste stuurlui vaak aanwal staan; de wal die overigens ook het schip gevuld met goedkope kritiek zal keren.

Reacties zijn momenteel geblokkeerd

Pagina’s
Archief